Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Reviews / Beoordelingen

Berichten van klanten over onze service en kwaliteit

 

Lara Dijkstra van AMFI op 14 Juni 2013,

De afstudeer show van de generatie 2013 van AMFI was een succes, maar dit konden wij niet alleen. Dankzij de snelle service en sponsoring van Aabeco Winkelmaterialen konden wij backstage ons in alle rust voorbereiden op de show. De gesponsorde kledingrekken zorgden voor een overzicht van alle collecties en maakte dat wij niet al te veel hoefden te strijken. De kledingrekken zijn multifunctioneel. Ze zijn demonteerbaar, daardoor door bijna elke auto te vervoeren. Ze zitten binnen 1 minuut in elkaar en door het sterke metaal konden zelfs de zwaarste jassen blijven hangen. Deze rekken zijn ook nog eens uitschuifbaar, waardoor de meest volumineuze collecties ook genoeg plek vonden op 1 kledingrek. Kortom de rekken van Aabeco zijn een onmisbare steun. Wij willen hun dan ook bedanken voor de snelle service en sponsoring, zonder jullie was het chaos geweest. Heel erg bedankt!

 

Tini Roels van Scotel Oostzaan via Facebook op 3 Augustus 2013,

Morgen bij De Ronde van Oostzaan te bekijken en te bestellen het officiële wielershirt van Scotel_Oostzaan Team , op de paspop uitgeleend door Aabeco Winkelmaterialen, bij de bar bij Tini Roels

 

Heleen Voorhorst uit Goirle op 15 Augustus 2014,

Had een tweedehands kledingrek besteld. Werd netjes de volgende dag bij mij thuis bezorgd.
Helaas was hij tijdens het transport kapot gegaan. Het rek zou meteen worden vervangen en zou de volgende dag opgestuurd worden. Door problemen met de vervoerder is Edwin het rek zelf bij mij komen afgeven en heeft het kapotte rek weer meegenomen.
Vanuit Oostzaan naar Goirle, is toch best wel een afstand. Wat een service!

 

2 September 2014

Beste Edwin,
 
Graag zou ik je nog willen bedanken voor de goede en snelle service en het kledingrek.
We zijn er erg tevreden mee!
 
Groetjes,
Chantal

 

Ook tevreden over onze service en kwaliteit? Laat het ons weten op info@aabeco.com en wij plaatsen uw review!